fbpx

Runxin

Runxin vezérlőfejek

Cégünk több éve a Runxin hivatalos forgalmazója a Közép- és Kelet-Európai országokban. Minőségének és megbízhatóságának köszönhetően a Runxin vezérlőfejeket széles körben alkalmazzák a vízkezelésben tevékenykedő szakcégek. Vezérlőszelepeink NSF, CE, RoHS valamint OTH tanúsításokkal rendelkeznek. Európai készletünk folyamatosan lehetővé teszi, hogy szinte azonnal kiszolgáljuk meglévő, illetve leendő partnereinket.
A vízlágyító és szűrőberendezések lelke, az adott berendezés üzemi folyamatainak szabályozása és biztosítása a fő feladata. Anyagát tekintve a vízzel érintkező részek nemzetközi ivóvízminőségi tanúsítvánnyal is rendelkező anyagokból készülnek. Felhasználását illetően többek között a lakossági vízlágyító berendezésekben és más ioncserés elven működő berendezésekben valamint fordított ozmózis (RO) berendezések vizének előkezelésére szánt berendezések építésére használják.

Viszonteladók

Termékeinket keresse
viszonteladóinknál!

Dokumentumok

Válassza ki az Ön
számára legmegfelelőbb
termékeket katalógusunkból!

Lapozzon bele legfrissebb katalógusunkba és tudjon meg többet az egyes berendezésekről, egyéb kiegészítőkről és az árakról.

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!