fbpx

Javasolt szerelvények Háztartási vízlágyító berendezések beépítéséhez

haztartasi-vizlagyito

Vízkeménység teszter:

  Működése: Az 5ml jelig töltjük a mérőhengert a mérendő vízzel. Elkezdjük csepegtetni a rea-gens folyadékot. Amennyiben az első csepp reagensre halvány zöld színűre vált a víz színe, akkor 1 német keménység fok (°nk) alatti keménységű a vizünk. Amennyiben piros lesz a vizünk színe, akkor kemény vízzel van dolgunk. Ebben az esetben tovább csepegtetjük a reagenst. Ahányadik cseppet követően vált a víz színe pirosról zöldre annyi német keménység fokú a vizünk.
Rendelési kód: OKT-1 (1 fiolás teszter), OKT-2 (2 fiolás teszter)

Vízlágyító csatorna egység:

Megkönnyít a vízlágyító és kiegészítő szerelvényeinek installálását a csatorna hálózathoz.
A vízlágyító berendezés két csatorna kimenettel rendelkezik. Az egyik egy gravitációs túlfolyó a másik pedig a vízlágyító nyomás alatti tisztító csatorna kimenete. Továbbá a korszerűbb vízlá-gyító előtti vízszűrők is rendelkeznek csatorna csatlakozóval. A fenti igényeknek megfelelően a vízlágyító csatorna egységen 3db csatorna csatlakozó található. A vízlágyító csatorna egységbe még egy biztonsági bűzzár került beépítésre.
Rendelési kód: PG/1

Beépítő szerelvényblokk, montázsblokk:

Megkönnyíti a vízlágyító berendezés csatlakozását a vízhálózathoz. Könnyen szabályozható vele a visszakevert víz mennyisége. Praktikus kialakításának köszönhetően 2-2db bemeneti és kimeneti csatlakozója van, melyek egymással 90°-os szöget zárnak be, így a helyi igényeknek megfelelően egyszerűen a vízhálózathoz illeszthető. Az egyik be- illetve kimeneti csatlakozó a zárókupakokkal könnyen lezárható. A montázsblokk további két csatlakozóját flexibilis csőpár-ral javasoljuk a vízlágyítóval összekötni.
Rendelési kód: RX-F70A-1

Megosztom ezt a bejegyzést:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn