fbpx

A változás órája

ELEGANCIA

Letisztult külső
és innovatív belső

A Midnight éjfekete színét a titokzatosság és kifinomultság ihlette. Egyszerre utal az éjfél gyengéd és nyugtató hatására, egy új kezdetre, megbízhatóságra, erőre és hatékonyságra. A Midnight vízlágyító berendezés az Euro-Clear vízlágyító család minden eddigi előnyeit magában foglalja. Forradalmi újdonságként ezen előnyök mellett Wifi funkcióval láttuk el, amely még kényelmesebb és egyszerűbb működést biztosít felhasználójának.

Gazdaságosság

ECOPRO+
vezérlőfej

Az egyik legmeghatározóbb újítás az ECOPRO+ vezérlőfej, mely az eddigi leggazdaságosabb működést segíti elő. A vízlágyító száraz sóággyal működik, így nincs többé felesleges vízhasználat a két regenerálás közt. Kalkuláció alapú sófigyelő funkciót, valamint vakáció módot is tartalmaz, a további vízfelhasználás csökkentése érdekében.

Kezelhetőség

Magyar nyelvű
kezelőfelület

A felhasználói élményt és könnyű használhatóságot a magyar nyelvű kezelőfelület biztosítja, aminek segítségével ellenőrizhető a vízlágyító működése és figyelemmel követhetők az egyes folyamatok.

Munkabírás

Folyamatos
vízszolgáltatás

Háztartása a regenerálási ciklusok alatt sem marad víz nélkül. A Midnight berendezés a regenerálás során is biztosítja a vízellátást, a nap 24 órájában, éjféltől éjfélig.

Egyszerűség

Beüzemelés egyetlen gombnyomással

Nincs szükség beüzemelő szakemberre, ugyanis a készülék saját magát üzemeli be egyetlen gombnyomásra. Önnek nincs más dolga, mint beállítani a pontos időt, a vízkeménységet, feltölteni sótablettával a készüléket, a berendezés pedig már készen is áll a működésre. *

* A nem beüzemelés-köteles készülékek esetén is szükség lehet szakemberre, a csőrendszerre csatlakozás szakszerűségét biztosítandó

Védelem

Beépített
SafeHome funkció

Legyen biztonságban otthona a vízkároktól a nap 24 órájában! A SafeHome vízfogyasztást monitorozó rendszer azonnal lezárja a víz útját, amennyiben nagyobb térfogatáramú fogyasztás történik, mint a fogyasztó által beállított csúcsérték. Megakadályozva ezzel például csőtörés esetén a további vízszivárgást és a vízkárt. Kisebb mértékű csőtörés, szivárgás esetén az időbeni védelem biztosítja a víz lezárását. A rendszer további padlóvízőrrel is felszerelhető.

Intelligencia

Wi-Fi funkció, applikáción keresztüli ellenőrzés

A beépített Wi-Fi funkciónak köszönhetően folyamatosan kapcsolatban lehet Midnight vízlágyító berendezésével. A berendezéshez készített Android és iOS készülékekre is letölthető applikáción keresztül nem csupán a termék állapotát tudja nyomon követni, de többek között ellenőrizheti a berendezésen átfolyó víz mennyiségét és a regenerálás időtartamát és idejét. Az applikáció csúcsátfolyás, szivárgás- és sóhiányriasztás esetén automatikus figyelmeztetést küld Önnek, ezzel is védve otthonát a nap 24 órájában!

Felkeltette érdeklődését az új generációs Midnight vízlágyító berendezés?

 

A terméket kizárólag webshopunkból érheti el!

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!