fbpx

Háztartási víztisztítók

Víztisztítók

Egyre gyakrabban olvashatók publikált kutatási eredmények, sajtócikkek a vezetékes ívóvízzel kapcsolatban. A technológiai fejlődés a vízminőség ellenőrző, laborműszereket sem kerülte el, így manapság már számos nemkívánatos mesterséges anyagot kimutatható ívóvizeinkben. A digitális világ információ áramlásának köszönhetően egyre több ívóvízminőség problémáról olvashatunk. Hazánkban a lakosság túlnyomó többsége által fogyasztott ivóvíz alapvetően folyóvizekből származik. Rengeteg cikk, kutatás foglalkozik a folyóvizekben előforduló nehézfémek, hormon, gyógyszermaradvány és az utóbbi időben divatos mikro műanyagokkal.
Amennyiben odafigyel étrendjére, táplálkozására cégünk Önnek ajánlja korszerű víztisztító berendezését!
Cégünk által forgalmazott többlépcsős ozmózis membránszűrővel is ellátott szűrőberendezése olyan kis pórusméretű, hogy szinte csak a kémiából jól ismert H2O azaz vízmolekulákat engedi át, kiszűrve a klórt, nehézfémeket, hormonokat, miko műanyagokat, a vízhálózatból felvett egyéb szennyeződéseket, stb.
Ha a fentiek még nem győzték meg akkor javasoljuk, hogy főzzön egy teát vagy kávét egy ozmózis membránt által termelt „régmúlt korunk esővizéből”. Az általunk forgalmazott vízszűrők egyszerűen, a mosogató alá a sarokszelep leágazására könnyen beszerelhetők. A mosogató pultra vagy tálcára szerelhető csaptelepen keresztül már biztosítják is a „régmúlt korunk esővizét”.

Víztisztítók

A kiválasztás három lépésben egyszerűen elvégezhető:

1. lépés – Víztisztító kiválasztása

A legmegfelelőbb víztisztító kiválasztásához elsősorban tisztában kell lennie a háztartásában lévő víznyomással. Ez alapján az alábbi két esetet különböztetjük meg:
  • 3 bar alatti víznyomás esetén → a BlueClear-RO-75P típusú EuroClear berendezést, 
  • ha viszont a víznyomás stabilan eléri a 3 bar-tBlueClear-RO-75 típusú EuroClear berendezést ajánljuk.
A berendezésekhez tartozékként egy víztartály is jár, ami biztosítja a tisztavíz folyamatos vételezését. A tökéletes működés érdekében a víztartályt érdemes évente szakszerű karbantartás alá vetni, ami a szűrőbetétek cseréjét és egy fertőtlenítőszeres tisztító mosást foglal magába.
Egyszerűbb üzemeltetés, nagyobb teljesítmény, kompakt kialakítás. 
Amennyiben a víztisztító kiválasztása során a legfontosabb szempontoknak az egyszerűség, a kiemelkedő hatékonyság és a kompaktivitás számít, a
BlueClear-DF-300 típusú EuroClear berendezés a tökéletes választás Ön számára.
A készülék az egyszerű üzemeltetés mellett a megnövelt szivattyúnak és szűrési membrán teljesítménynek köszönhetően folyamatosan képes a tisztavíz biztosítására. Mivel pedig nem igényel víztartályt, így kisebb helyre is beépíthető. A víztisztító 3 bar alatti víznyomás esetén is használható, karbantartása pedig szakember segítsége nélkül is könnyen elvégezhető.
2. lépés – Visszasózó patron, bekötési egységcsomag megrendelése
A visszasózó patron a víz magnéziummal történő dúsításában játszik elengedhetetlen szerepet, miután a teljesen sótlan víz hatósági előírás alapján közvetlen fogyasztásra nem ajánlott. A teljesen sótlan víz viszont a legtökéletesebb alapanyagnak számít minden étel és ital előállítása során, ezért nem mindenkinek van szüksége visszasózó patronra.
A neves éttermek és hotelláncok főzésre, teák és különböző italok készítésére teljesen sótlan, az EuroClear Kft. által is forgalmazott víztisztítókból nyert vizet használják. Az alacsony sótartalmú, szűrt vízben ugyanis jobban oldódnak ki az olajos magvak, jobban érvényesülnek a fűszerek. Ezért ha Ön éttermet vagy hotelt működted, és a fenti célok miatt vásárol víztisztítót, NEM lesz szüksége visszasózó patronra.
A BlueClear-DF-300 típusú EuroClear berendezés esetén nem választható a termékhez visszasózó patron.

Visszasózó patron opciós rendelése: Rendelési kód: BC-Mg2+
Bekötési egységcsomag: BC-RO-Set

3. lépés – Csaptelep kiválasztása
Az alapján, hogy az előző pontban foglaltak szerint szüksége van-e visszasózó patronra, különböző csaptelepek állnak rendelkezésre. A választható csaptelepek csupán designjukban különböznek.
Ha NEM rendelt visszasózó patront, az egyutas csaptelepek (FXFCH3 vagy FXFCH5) közül választhat.
Ha rendelt visszasózó patront, egyutas (FXFCH3 vagy FXFCH5) és kétutas (FXFCH4 vagy FXFCH6) csaptelepek közül is választhat. Amennyiben kétutas csaptelepet választ, akkor mind a teljesen sótlan víz, mind a magnéziummal dúsított víz előnyeit élvezheti.
Választható csaptelepek:

Viszonteladók

Termékeinket keresse
viszonteladóinknál!

Kapcsolódó cikkek