fbpx
Ismerkedjen meg bővebben termékeinkkel! Látogasson el webshopunkra! Tovább

🚚  Vízlágyítót már ingyenes házhozszállítással is rendelhet webshopunkból!

Kevertágyas szolgáltatás

Kevertágyas Szolgáltatás

Vállalatunk a gyanta típusától és gyártójától független kevertágyas gyanta regenerálás szolgáltatást ajánl. A lemerült gyanta raklapon, hordóban vagy konténerben érkezik a regeneráló állomásunkra.
A minőségbiztosítási rendszerünk biztosítja, hogy minden regenerálási ciklus után mintát veszünk a kevertágyas gyantából, és ellenőrizzük a gyanta által előállított víz minőségét, ill. mérjük a gyanta kapacitását.
A kevertágyas regenerálási technológia részletei:
Laboratóriumok, egészségügyi intézmények, elektronikai-, üveg ipar, párásító berendezés-, mosogatógép- és akkumulátor gyártók, mosodák, erőművek működése kivétel nélkül igénylik a sótalan vizet, amit a köznyelv gyakran desztillált víznek nevez.
A desztilláláson kívül azonban van más, energiatakarékosabb, praktikusabb módja is a sótalan víz előállításának. Erre szolgálnak a cégünk által is forgalmazott teljes sótalanító azaz kevertágyas patronok.
A sótalanító patronok kation- és anioncserélő gyantával töltött, ún. „kevertágyas” tartályok. A sótalanító eljárás során a nyersvizet felülről lefelé keresztülengedjük a gyantatölteten, amely a sókat gyakorlatilag teljesen eltávolítja a vízből. A maradék sótartalom elenyésző, mintegy 0,1 mg/l, a termelt víz vezetőképessége 0,2 μS/cm, amely érték a sótalan vízzel szemben támasztott legmagasabb igényeket is kielégíti. A töltet lemerülése esetén a gyanta regenerálása a helyszínen nem végezhető el. Erre szolgál cégünk központi regeneráló üzeme és áttöltő állomásaink. A kimerült patronját áttöltő állomásunk regenerált gyantára cseréli.
A lemerült gyantát a központi regeneráló üzemünkben végzett regenerálás alkalmával újra aktiváljuk, mely a felhasználók számára a következő előnyökkel jár:
  • Semmilyen feladatot vagy veszélyt nem jelent a savval és lúggal való bánás, ezek tárolása, a szennyvíz kezelése és elvezetése.

  • A központilag végzett, nagyobb mennyiségben történő regenerálás gazdaságosabbá és környezetbaráttá teszi a gyantacserét.

Viszonteladók

Termékeinket keresse
viszonteladóinknál!

Dokumentumok

Válassza ki az Ön
számára legmegfelelőbb
termékeket katalógusunkból!

Lapozzon bele legfrissebb katalógusunkba és tudjon meg többet az egyes berendezésekről, egyéb kiegészítőkről és az árakról.

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!