fbpx
Kedves Látogató! Elindult webáruházunk, ahol bővebben is megismerkedhet termékeinkkel és meg is vásárolhatja azokat. Nézzen szét ott is!
Tovább a webshopra

Adagolástechnika

Adagolástechnika

A SMART Digital szivattyúcsalád, a DDA, DDC és DDE típusok erős, változtatható fordulatszámú léptetőmotorral a legkorszerűbb technológiát képviselik. A szakértelem és az új, szabadalmaztatott megoldások kombinációja a jövő megoldásait vetíti előre. Az egyedülállóan rugalmas megoldásokhoz elég néhány típus, az új szivattyúcsalád rugalmasságát a szerelőlap (alap tartozék) tovább növeli. A karbantartás és a szivattyú csere könnyen és gyorsan elvégezhető. A sokféle vezérlési módnak, jel bemenetnek és kimenetnek köszönhetően a szivattyút könnyen be lehet illeszteni bármilyen folyamatba. Az intelligens meghajtásnak és a mikroprocesszoros vezérlésnek köszönhetően az adagolási folyamat precízen, minimális pulzálással történik, viszkózus vagy gázosodó közegek esetében is. Cégünk a DDE típusokból raktári készleten is tart termékeket.

Viszonteladók

Termékeinket keresse
viszonteladóinknál!

Dokumentumok

Válassza ki az Ön
számára legmegfelelőbb
termékeket katalógusunkból!

Lapozzon bele legfrissebb katalógusunkba és tudjon meg többet az egyes berendezésekről, egyéb kiegészítőkről és az árakról.

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!