fbpx
Ismerkedjen meg bővebben termékeinkkel! Látogasson el webshopunkra! Tovább

🚚  Vízlágyítót már ingyenes házhozszállítással is rendelhet webshopunkból!

Rólunk

Euro-Clear Kft.

Ipari és lakossági vízkezelő rendszerek gyártása és forgalmazása

Az Euro-Clear Kft. 2007-ben alakult 100%-os magyar tulajdonban lévő vízkezelő szakcég, mely ipari és lakossági vízkezelő berendezések gyártásával és nagykereskedelmével foglalkozik. A háztartási víztisztító, vízlágyító készülékektől a több 100m3/h kapacitású rendszerekig tervezünk, gyártunk ivóvíz és technológiai vízkezelő berendezéseket. A mögöttünk álló, több mint egy évtizedben  elvégzett munkáink és megszerzett tapasztalataink alapján, elmondhatjuk magunkról, hogy hazánkban az elmúlt években cégünk gyártotta a legtöbb háztartási, kisipari vízlágyító, vízkezelő berendezést. Készülékeink kiváló minőségét mutatja, hogy termékeink hazánkon túl Európa jelentős részén is megtalálhatók.
Fő tevékenységünk az ipari vízkezelés, víztisztítás, vízkezelő berendezések gyártása, főegységek és alkatrészek forgalmazása. A vízkezelési iparban eltöltött hosszú évek tapasztalata alapján alakítottuk ki termékportfóliónkat az ipari és lakossági igényeknek megfelelően. Igyekszünk ezt a tudást és tapasztalatot úgy kamatoztatni, hogy a legmegfelelőbb, legpraktikusabb és a leggazdaságosabb vízkezelési, víztisztítási, vízjogi engedélyeztetési, tervezési megoldást ajánljuk ügyfeleinknek.

Európai raktárkészletünk adta előny lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és rugalmasan szolgáljuk ki a vízkezelési üzletágra szakosodott partnerek igényeit. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ivóvíz-, kútvíz-, hűtővíz-, kazántápvíz-, ásványvíz-, haltenyészeti víz-, öntözővíz-, és uszoda vízkezelési és víztisztítási projektnél. Függetlenül attól, hogy új vagy meglévő rendszerről van szó, mi felmérjük a problémát, illetve a vízkezelő berendezés állapotát, elkészítjük az ehhez szükséges ajánlásunkat és dokumentációkat, majd elvégezzük a munkát. Az Euro-Clear Kft. több mint 9.000m2-es telephelyén található gyártóbázissal, raktárokkal áll szerződött partnerei rendelkezésére. Újonnan megépült telephelyünkön szervizeseinknek, beüzemelőinknek folyamatos képzési lehetőséget biztosítunk.
Célunk, a készülékeink folyamatos fejlesztése mellett az igényekhez igazodó tiszta víz előállítása, illetve az iparági feladatoknak megfelelő technológiai vizek biztosításához és a keletkezett szennyvizek megtisztításához szükséges berendezések gyártása.

Cégünk küldetése hozzájárulni az emberek egészségének megőrzéséhez és környezetünk védelméhez.

Többek között a következő vízkezelési, víztisztítási feladatokban tudunk segíteni

 • vízlágyítás
 • vastalanítás
 • mangántalanítás
 • szűrés- és részáramszűrés
 • ammóniamentesítés
 • arzéncsökkentés
 • nitrát mentesítés
 • RO fordított ozmózis sótalanítás
 • ioncserélő sótalanítás
 • bór csökkentés
 • UV fertőtlenítés
 • gáztalanítás
 • KOI csökkentés
 • vegyszeres fertőtlenítés
 vagy vegyszeres oxidáció, stb.
A professzionális értékesítés mellett nagy hangsúlyt fordítunk a megbízható technikai támogatásra, ill. az értékesítés utáni szolgáltatásokra. Euro-Clear több mint egy szakkereskedő a vízkezelő iparban. Cégünk egyedülálló az Európai kereskedők közt azáltal, hogy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink szakmai támogatására.
Amennyiben további információra van szüksége, ajánlatot szeretne kérni vagy valamely termékünkről érdeklődne, kérjük töltse ki kapcsolati űrlapunkat vagy küldjön emailt a contact@euro-clear.eu címre.

9071 Gönyű, Béke utca 2. Magyarország

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!