fbpx
Ismerkedjen meg bővebben termékeinkkel! Látogasson el webshopunkra! Tovább

🚚  Vízlágyítót már ingyenes házhozszállítással is rendelhet webshopunkból!

BlueSoft vs RainWater: Magas minőségű vízlágyítók pro és kontra!

Lakossági és ipari Euro-Clear vízlágyító berendezéseinket úgy alkottuk meg a kiváló minőség jegyében, hogy vásárlóink legkülönfélébb igényeihez is tökéletesen igazodjanak. Ennek is köszönhető az, hogy a BlueSoft és RainWater vízlágyítók az évek során a piac keresett termékeivé léptek elő.

De mik is azok az eltérő igények, melyeket ez a két termék kiszolgál és melyik az a készülék, amely Önhöz a leginkább passzol? Lássuk őket, fej-fej mellett!

Magas minőségű vízlágyítók, egymás ellen

Külső

A BlueSoft vízlágyító az egyszerűség és funkcionalitás jegyében lett megalkotva, mely a berendezés külsőjében is visszaköszön. A többféle designban is kapható, masszív és erős kivitelű kabinet még a ház kevésbé barátságos helyiségeiben (mint például a pince) is hosszú élettartamot képes biztosítani a berendezésnek.

bluesoft vízlágyítók


Elegáns külső, informatív kijelző, fejlett vezérlés jellemzi a RainWater vízlágyítót. Dekoratív külsejének köszönhetően képes könnyebben beilleszkedni a háztartásba és nem rontja az összképet, még akkor sem, ha a lakótérben kap helyet.

rainwater vízlágyítók

Funkciók

A by-pass szerelvénnyel ellátott, mennyiség- és idővezérelt BlueSoft vízlágyító csak akkor regenerál , ha valóban szükséges. Keménység beállító szeleppel rendelkezik, az ellenáramú regenerálásának köszönhetően pedig az egyik legtakarékosabb, alacsony só- és vízfogyasztású vízlágyító a piacon. A beépített sórács biztosítja a homogén sólé képződést. Kisebb és egyszerűbb vezérlőfejjel rendelkezik, melyen csak a legalapvetőbb dolgok kaptak helyet, ám egyes típusoknál távirányítós vezérlés lehetősége is biztosított.

Intelligens vezérlésének köszönhetően a RainWater vízlágyító egy pontosabban beállítható berendezés, mely takarékosabb víz-és sófogyasztást is tehetővé tesz. A vezérlőfej a megfelelő beállítások elvégzése után figyeli a vízfogyasztást és optimalizálja a regenerálás
idejét. A sórács biztosítja a homogén sólét és a takarékos só felhasználást. A RainWater vízlágyítót egy 90 fokos by-pass szerelvénnyel is elláttunk, így fokozott helytakarékosságot biztosít. Többnyelvű, akár magyar nyelvre is beállítható szöveges kijelzője folyamatosan jelzi a berendezés állapotát és kiírja az aktuális folyamatokat. Kijelzője ráadásul, sok más hasonló berendezéssel ellentétben háttérvilágítással is rendelkezik, így kevésbé világos helyiségben is jól látható és könnyen konfigurálható.

Beüzemelés

Forradalmi újdonságként a közelmúltban megalkottuk BlueSoft és RainWater vízlágyítók Plug&Play verzióit is, melyek eddig nem tapasztalt egyszerű beüzemelést tesznek lehetővé.

Nincs szüksége beüzemelő szakemberre és nincs szükség szakértelemre! A Plug&Play vízlágyítók a vízhálózatra történő rákötés után automatikusan beüzemelik magukat. Csak csatlakoztassa hálózat feszültségre, állítsa be a pontos időt és vízkeménységi szintet, a rendszer pedig mindent megcsinál Ön helyett!

Ár

Szerényebb funkcióinak, egyszerűbb külsőjének, ám magas minőségének, megbízhatóságának köszönhetően BlueSoft vízlágyítóink a mai napig képesek voltak megőrizni kiváló ár-érték arányukat.

190 000 Ft – 246 000 Ft


Az elegáns külső és komplexebb funkció a termék árában is visszaköszön, így RainWater vízlágyítóink nagyságrendileg 20%-kal magasabb árkategóriában foglalnak helyet, mint hasonló méretű BlueSoft társaik.

235 000 Ft – 293 000 Ft

Böngésszen vízlágyítóink között és tudjon meg róluk többet IDE kattinva, vagy keresse fel kollégáinkat, akik szívesen állnak az Ön rendelkezésére és örömmel válaszolnak felmerülő kérdéseire!

Megosztom ezt a bejegyzést:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!