fbpx
Kedves Látogató! Elindult webáruházunk, ahol bővebben is megismerkedhet termékeinkkel és meg is vásárolhatja azokat. Nézzen szét ott is!
Tovább a webshopra

Egy forradalmi újdonság: az UV vízfertőtlenítők

Szeretnénk felhívni figyelmét egy forradalmi eszközre, mely technikáját már évek óta használják, a lakossági vízkezelés területén mégis újdonságnak számít. Ez pedig nem más, mint az UV vízfertőtlenítők!

Valahonnan ez ismerős…

Nem csoda, ha nem teljesen ismeretlenül cseng az UV vízfertőtlenítő kifejezés, hiszen már évek óta sikeresen használják az uszodatechnikában. Emellett a legkevésbé fejlett és fejlődő országokban, mint például Afrika számos országa, is sikerrel alkalmazzák a technikát az ivóvíz csírátlanítására. Így többek között olyan betegségek terjedésének megelőzésében tudtak komoly sikereket elérni, mint a malária, vagy a sárgaláz.

Miért érdemes használni?

VIQUA vízfertőtlenítő berendezések használatának legnagyobb előnye, hogy biztos lehet benne, ha megnyitja a csapot, minden alkalommal kiváló minőségű, baktérium-, vírus- és gombamentes tiszta vízhez jut majd. Használata emellett számos közvetett előnnyel is jár. A vízfertőtlenítő esetén nem kell vegyszereket használnia, karbantartása egyszerű és
gazdaságos, működése teljesen automata és nem okoz allergiás tüneteket.

Hogy működik?

A VIQUA UV vízfertőtlenítő berendezés alapvetően egy vascsőből és a benne lévő UV lámpából áll. Az UV lámpa sugárzása roncsolja a vízben található baktériumok DNS-ét, amik így elveszítik azon képességüket, hogy tovább tudjanak szaporodni és megélni. Miután pedig kizárólag ultraibolya fénnyel végzi a munkát, nem okoz kémiai változást a vízben. Emellett a napjainkban alkalmazott módszerek közül a leggazdaságosabbnak és
környezetvédelmi szempontból is a legmegfelelőbbnek számít ez a technika.

Hova kell beüzemelni?

Az UV szűrők a vízkezelési rendszer végén foglalnak helyet, sorrendben az előszűrés, vízlágyítás és víztisztítás után. A vízszűrő berendezések egyfajta előfeltétele is egyben, hogy az imént említett berendezésekkel rendelkezzen a háztartás. Annak érdekében ugyanis, hogy a berendezés élettartama a lehető leghosszabb legyen, az UV fertőtlenítőn átáramló víznek mentesülnie kell a szemcséktől és szennyeződésektől.

UV vízfertőtlenítő_02

Biztosítsa be a kiváló minőségű, kristálytiszta ivóvizet otthonában a VIQUA UV vízfertőtlenítő berendezéseivel!

Megosztom ezt a bejegyzést:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!