fbpx

Egészségügy

Kórházak

A kórházaknak, laboratóriumoknak és gyógyszertáraknak nagytisztaságú vízre van szükségük autoklávokkal, desztilláló készülékekkel és ultrahangos készülékekkel végzett munkákhoz, a laboratóriumi mosogatáshoz, ágytál mosókhoz és gyógyszeripari gyártásokhoz, fogászati egységekhez, dialízisekhez egyaránt.
A kettősáramú RO berendezésünk megfelel mind az európai, mind pedig az amerikai szabványok, tisztított vízre vonatkozó követelményeknek.

Laboratóriumok

Vállalatunk jelentős tapasztalatra tett szert laboratóriumok számára történő vízkezelés terén is, így az egyedi igényekhez mérten keresünk megoldást partnerünk részére, melyben tapasztalt kereskedelmi képviselőink nyújtanak segítséget.
Laboratóriumok esetében az alkalmazási területek eltérnek, akárcsak a víz minőségére és tisztaságára vonatkozó speciális követelmények. Általában sótalanított vizet használnak. A vízminőségi paraméterek leggyakrabban a vezetőképesség, a szervesanyag-tartalom, illetve mikroorganizmus-tartalomtól függnek.
A laboratóriumi felhasználáshoz kategorizált folyamatvizet a következők: Általános rendeltetésű víz (üvegmosáshoz, elemzésekhez, mosogatógépekhez, autoklávokhoz) Sajátos laboratóriumi felhasználásra szánt víz (elemzésekhez, mosogatógépekhez) Ultratiszta víz (elemzések, tesztek, mintaprojektek)
Jelentős vízfogyasztású laboratóriumok számára vállalatunk az igényeknek megfelelő víztechnológiai berendezés sort ajánl. A rendszerben megtalálható: vízlágyító berendezés, fordított ozmózis berendezés, elektromos ionmentesítő, ioncserélőkkel szerelt berendezés, UV fertőtlenítők és steril szűrők. Annak érdekében, hogy a víz tisztasága, a tisztasági követelményeknek megfeleljen, a csőrendszerben folyamatos keringésnek kell lennie. Természetesen a csőrendszerek is szabványos anyagból készülnek, mint PVC, PP, PVDF, SS.