fbpx
IPARI BERENDEZÉSEK

Szűrőtöltet

Cégünk számos vízkezelési problémára tud megoldást nyújtani, hiszen szűrőtöltetek széles palettáját tartjuk készleten. Vízanalízis és vízminőség függvényében szinte bármilyen vízkezelési feladattal megbirkózunk.

Birm: Egy hatékony és gazdaságos töltet az oldott vas és mangán vegyületek eltávolításához a nyersvízből.

Pyrolox: Egy különleges gyártású szűrőközeg, amely biztosítja a vas, mangán, hidrogén-szulfid és arzén hatékony eltávolítását.

Greensand: Olyan szűrőanyag, amelyet vas, mangán, hidrogén-szulfid, arzén és rádium eltávolítására használnak a felszín alatti vizekből.

CrystalRight: Ásványi szűrőanyag, amely zeolit kristályok segítségével segít a vas és mangán eltávolításban, a víz pH szintjének beállításában és a vízlágyításban.

Ecomix: Kiváló minőségű ioncserélő és adszorpciós anyagok homogén keveréke, amely biztosítja a vízlágyítás mellett a víz vas és mangán egyidejű eltávolítását. Három különböző típusa: Ecomix-A, Ecomix-P és Ecomix-C.

Aktívszén: A leghatékonyabb természetes szűrőanyag, nagy szemcsefelülete miatt kiváló megkötő képességgel rendelkezik. Klór megkötésére, színek és szagok eltávolítására használják.

GEH: Titándioxid bázisú szemcsés szűrőanyag, mely erős mértékben megköti az arzén, ólmot és más nehézfémeket.

Turbidex: Szemcséi nagy felületű aluminoszilikát ásványokból állnak, amelyek biztosítják a lebegő anyagok szűrését.

Antracit: Az antracit gravitációs vagy nyomott szűrőkben alkalmazva eltávolítja a vízben lévő lebegőanyagot valamint zavarosságot.

Canature erősen savas kation cserélő műgyanta: Nagy tisztaságú gyanta, vízlágyításhoz, ionmentesítéshez alkalmazzák.

Pure erősen bázikus anion cserélő műgyanta: Nagy kapacitású anionserélő gyanta szilícium-dioxid eltávolítására.

Pure kevertágyas műgyanta: Nagy kapacitású kevert ágyas gyanta, vízlágyításra és nagy szilícium-dioxid tartalmú vizek tisztítására alkalmas.

Pure nitrát szelektív műgyanta: Makroporózusos erős bázisú anioncserélő gyanta, ivóvízben található nitrátok eltávolítására használják.

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!