fbpx
IPARI BERENDEZÉSEK

Vezérlőszelep

Runxin

Cégünk több éve a Runxin hivatalos forgalmazója a Közép- és Kelet-Európai országokban. Minőségének és megbízhatóságának köszönhetően a Runxin vezérlőfejeket széles körben alkalmazzák a vízkezelésben tevékenykedő szakcégek. Vezérlőszelepeink NSF, CE, RoHS valamint OTH tanúsításokkal rendelkeznek. Európai készletünk folyamatosan lehetővé teszi, hogy szinte azonnal kiszolgáljuk meglévő, illetve leendő partnereinket.

A vízlágyító és szűrőberendezések lelke, az adott berendezés üzemi folyamatainak szabályozása és biztosítása a fő feladata. Anyagát tekintve a vízzel érintkező részek nemzetközi ivóvízminőségi tanúsítvánnyal is rendelkező anyagokból készülnek. Felhasználását illetően többek között a lakossági vízlágyító berendezésekben és más ioncserés elven működő berendezésekben valamint fordított ozmózis (RO) berendezések vizének előkezelésére szánt berendezések építésére használják.

Autotrol

2020-tól az Euro-Clear Kft. hivatalos Pentair forgalmazó a Közép- és Kelet-Európai régióban. Az Autotrol egyike a Pentair három azon márkája közül, amelyek az Európai, Közép-Keleti és Ázsiai régióban gyártanak.

Vezérlőfejek és kiegészítők teljes sora biztosítja azokat a funkciókat, amelyeket a végfelhasználók keresnek, valamint azt az értéket és megbízhatóságot, ami a kereskedőknek fontos.

Az Autotrol vezérlőfejek alkalmazása igencsak széleskörű, legyen szó akár lágyításról vagy szűrésről, lakossági, kereskedelmi vagy ipari célokra. Nem véletlen, hogy világszerte az egyik legkeresettebb márka a vízkezelő szakcégek által.

autotrol

Fleck

2020-tól az Euro-Clear Kft. hivatalos Pentair forgalmazó a Közép- és Kelet-Európai régióban. A Fleck Controls, Inc céget 1950-ben alapították az Egyesült Államokban. 1958-ban kezdték meg a sólészelepek gyártását, valamint 1963-ban legyártották az első vízlágyító vezérlőfejet. 1995-ben a Pentair felvásárolta a céget. Felhasználási területeit tekintve a Fleck fejek is széles körben elterjedtek (akár vízlágyítási akár vízszűrési feladatokról beszélünk): lakossági, kereskedelmi vagy ipari, meleg és hidegvizes alkalmazásokra egyaránt. Az elmúlt évtizedekben a Fleck termékek évről évre tanúbizonyságot tettek teljesítményükről és megbízhatóságukról.
fleck

Egyedi szeleprendszer

Cégünk egyedi szelepek és egyedi szeleprendszerrel szerelt berendezések forgalmazásával is tud segíteni vízkezelési problémák megoldásában. Az egyedi szelepek hidraulikus vagy pneumatikus nyomással működnek, alkalmazásuk az ipari szegmensben széles körben elterjedt.

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!