fbpx

Lépésről lépésre

Az Euro-Clear Midnight™ vízlágyító berendezéshez tartozó applikáció letöltése, telepítése és beüzemelése iOS készülékre

Ha Ön még nem találkozott az új generációs Euro-Clear Midnightvízlágyító berendezéssel, de szeretné megismerni a termék legnagyobb előnyeit, kattintson IDE!

A vezérlőfej wifi hálózatra történő csatlakoztatásához 2,4 GHz frekvenciasávú hálózat használatára van szükség! Dual-band eszközök esetén a vízlágyító berendezés első csatlakoztatásának idejére az 5 GHz-es hálózatot kapcsoljuk le, csak a 2,4GHz-es rendszer legyen aktív, a készülék erre tud csatlakozni. Miután a lágyító hálózatra állt, az 5GHz-es rendszer visszakapcsolható, a továbbiakban nem befolyásolja a készülék kommunikációját.

Letöltés:

1. Az iOS készülékre készített applikációért kattintson az alábbi hivatkozásra, vagy scannelje be az itt látható QR kódot:

2. Kattintson az iPhone gombra, mely átviszi Önt az App Storeba

3. Töltse le az applikációt az App Storeon keresztül

Telepítés:

A letöltés után iOS eszköze automatikusan telepíti az applikációt.

Beüzemelés:

 1. Az alkalmazásba történő belépés után adja meg országát
 2. Regisztráljon a képernyő alján látható “Sign up now” gombon keresztül
  1. fogadja el a felhasználói feltételeket és lépjen tovább a “Continue” gombbal
  2. adja meg e-mail címét
  3. írja be az e-mail címére érkezett 4 számjegyű kódot és válasszon jelszót.
 3. Állítsa be háztartása helyét és lépjen tovább az applikáció főoldalára a “Start to use” gombbal.

A vezérlőfej wifi hálózatra történő csatlakoztatásához 2,4 GHz frekvenciasávú hálózat használatára van szükség!

Dual-band eszközök esetén a vízlágyító berendezés első csatlakoztatásának idejére az 5 GHz-es hálózatot kapcsoljuk le, csak a 2,4GHz-es rendszer legyen aktív, a készülék erre tud csatlakozni. Miután a lágyító hálózatra állt, az 5GHz-es rendszer visszakapcsolható, a továbbiakban nem befolyásolja a készülék kommunikációját.

4.
5.
6.
 1. Az “Add device” gombra való kattintás után meg kell adnia a wifi hálózat nevét és az ehhez tartozó jelszót, amelyre a vezérlőfej majd csatlakozni fog.
 2. Ezután a vezérlőfej áramellátását meg kell szüntetni, majd újra csatlakoztatni.
 3. Amint áram alá kerül a fej, a menü / jóváhagy gomb  5 másodpercig tartó nyomva tartásával egy rövid sípoló hangot fogunk hallani
 4. Nyomjon az alkalmazásban a „Connect to wifi” gombra, hogy a vezérlőfejet csatlakoztassa a program. Itt megadhatja az alkalmazásnak, hogy a jelszó mentése után az eszközök mindig automatikusan csatlakozzanak a wifi hálózatra.
 5. Ezután használatra kész az applikáció.

Egyéb tudnivalók

A regisztráció és beüzemelés elvégzése után több eszköz is kezelhető az applikációval, illetve a komplett háztartás adminisztrálható helyiség szintű lebontással. Egy eszközhöz több felhasználó is hozzárendelhető, de fontos tudni, hogy mindig a legelőször hozzáadott felhasználó lesz az adminisztrátor jogosultsággal rendelkező, aki a következő hozzáadott felhasználók jogosultságait be tudja állítani.

Az alkalmazáson az LCD kijelzőn is megjelenő információkat láthatjuk, például, hogy mely ciklusnál tart a vezérlőfej, vagy mennyi a vízátfolyás.

Riasztási funkciók, háztartása védelme érdekében

Az applikáció három fontos riasztási funkcióval rendelkezik:

Peak flow riasztás: ha a vízátfolyás mértéke meghaladja az előre beállított maximális értéket, a rendszer automatikusan jelzést küld Önnek és a berendezés rögtön lezárja a bejövő víz útját. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal! 

Szivárgás riasztás: ha a beépített SafeHome funkció szivárgást észlel, automatikusan riasztást küld a felhasználónak és a berendezés rögtön lezárja a bejövő víz útját. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal! 

Sóhiány riasztás: automatikusan jelez, ha a vízlágyítóban lévő só szintje alacsonyra csökken, így Önnek lesz ideje arra, hogy feltöltse sóval a készüléket, még mielőtt teljesen kiürül.

FONTOS!

Amennyiben bármilyen hiba merülne fel a vezérlőfej működése közben, azt az applikáció is jelzi és nyugtázható is az üzenet. A hibaelhárítást azonban csak helyileg a vezérlőfejen lehet nyugtázni, majd újra vízszolgáltatás állapotba állítani azt. Az alkalmazásban nincs erre lehetőség!

Amennyiben Ön Android típusú készüléken szeretné használni az Applikációt, kattintson IDE

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!