fbpx
Ismerkedjen meg bővebben termékeinkkel! Látogasson el webshopunkra! Tovább

🚚  Vízlágyítót már ingyenes házhozszállítással is rendelhet webshopunkból!

Mikorra térül meg egy vízlágyító berendezés ára?

Gyakran teszik fel a kérdést vásárlóink, miszerint „Mikorra fog megtérülni vízlágyító berendezésem ára?“ Bár a válasz általában több tényezőtől függ és sokkal összetettebb, mégis, ha a lehető legrövidebben kéne válaszolnunk, azt mondanánk, már rögtön a vásárlás pillanatában!

Vízkő, a csendes gyilkos

Magyarország egész területén egyértelműen a közepesen kemény, illetve kemény víz dominál. Vízkeménységi szempontból a legelőnyösebb helyzet a Dél-Alföldön uralkodik. Közepesen kemény vízzel az ország középső részén és Nyugat-Magyarországon találkozhatunk, míg a legkeményebb víz a Dél-Dunántúl bizonyos részein tapasztalható. Azon háztartásokban, ahol kemény víz található, előbb-utóbb felüti fejét néhány kellemetlenség. Először ez lehet csak olyan esztétikai bosszúságokat fog okozni, mint a
gyakori vízkőlerakódás a csaptelepen, vagy a foltosra száradó poharak, ám idővel ennél jóval aggasztóbb és költségesebb problémák jelenhetnek meg. A vízkőlerakódások a mosógépek, mosogatógépek élettartamát is jelentősen csökkentik, emellett pedig a vízcsöveket is komolyan károsítja.

kemény a víz

Vissza nem fordítható, de megelőzhető

Ha a vízkőlerakódás már megjelent, a probléma kritikus állapotba fordult. A vízkőlerakódással sújtott háztartási berendezések egyes részein legtöbbször már csak az alkatrészcsere segíthet, a csövek elvízkövesedett részeit pedig megtalálni is komoly munkával és költséggel jár. Ezért fokozottan ajánlott még a probléma megjelenése előtt gondoskodni a megelőzésről, amivel nem kevés bosszúságtól és kiadástól óvhatjuk meg
magunkat és pénztárcánkat.

A vízlágyító megóvja berendezéseit és otthonát

Miután a vízlágyító berendezések önmagukban vizet nem spórolnak, valamint működéséhez speciális sót használ, megtérülését tulajdonképpen nem lehet közvetlenül számszerűsíteni. Tekintve viszont, hogy már a beüzemelésének pillanatától védi berendezéseit a kemény víz romboló hatásától, a vízlágyító mondhatni már a vásárlás pillanatában megtérül. A vízlágyító berendezések vásárlása így tulajdonképpen egy olyan befektetés, mely megelőzi, hogy idejekorán új mosógépet, vagy mosogatógépet kelljen vásárolnia, valamint vízcsövei épségét is megőrzi.

Az Euro-Clear vízlágyító berendezések az Ön igényeihez igazodnak és akár évtizedekkel meghosszabbítják háztartási berendezései élettartamát. Használatának köszönhetően nem csupán egycsapásra elbúcsúzhat a vízkőtől, de ruhái kevesebb mosószer felhasználásával is tisztábbak, a lágy vízzel készült levesek és kávék pedig ízletesebbek lesznek.

Tekintse meg teljes termékkínálatunkat, vagy indítsa el Termékválasztónkat, mely pár egyszerű kérdés megválaszolása után meghatározza Ön és háztartása számára a legmegfelelőbb megoldást!

Bluesoft vízlágyító kiválasztása

Megosztom ezt a bejegyzést:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!