fbpx
Kedves Látogató! Elindult webáruházunk, ahol bővebben is megismerkedhet termékeinkkel és meg is vásárolhatja azokat. Nézzen szét ott is!
Tovább a webshopra

Bemutatjuk legújabb termékünket: az Euro-Clear Midnight™ vízlágyító berendezést!

2023-ban új korszak nyílik a vízlágyításban. Az új generációs Euro-Clear Midnight™ egyesíti elődeinek legjobb tulajdonságait a XXI.század elvárásaival, így kínálva Önnek a piacon kapható egyik legmagasabb felszereltségű vízlágyítót. Ismerje meg a termék előnyeit, eljött a változás órája! 

Midnight: Éjfekete titokzatosság

Az Euro-Clear Midnight™ egy innovatív vízlágyító, amely titokzatos éjfekete árnyalatában kifinomultságot, gyengédséget, ám mindeközben erőt sugároz. Különleges tulajdonságai hihetetlenül megbízhatóvá és erőteljessé teszik, így amellett, hogy berendezéseit biztonságban tudhatja a vízkő káros hatásaival szemben, minden napját felfrissült bőrrel és hajjal kezdheti. 

Az Euro-Clear Midnight™ vízlágyító berendezés innovatív ECOPRO+ vezérlőfejjel rendelkezik, amely az eddigi leggazdaságosabb működést teszi lehetővé. A száraz sóágynak köszönhetően nincs szükségtelen só- vagy vízveszteség a regenerálások között. Emellett a vezérlőfej programozható vakáció funkciót is tartalmaz, a további vízveszteség csökkentése érdekében. 

midnight

Könnyű használatra tervezve

A minőségi felhasználói élmény és könnyű használhatóság érdekében az Euro-Clear Midnight™ magyar nyelvű kezelőfelülettel is el lett látva, melyen keresztül könnyedén ellenőrizhető a vízlágyító működése és figyelemmel követheti az egyes üzemállapotokat, mint például a legutóbbi regenerálás ideje és hossza, vagy a vízátfolyás mennyisége. 

A vízlágyítóba épített Plug&Play funkciónak köszönhetően a beüzemeléshez nem feltétlenül van szüksége beüzemelő szakemberre. A készülék saját magát üzemeli be egyetlen gombnyomásra. Önnek nincs más dolga, mint beállítani a pontos időt, vízkeménységet, feltölti sótablettával a készüléket, a berendezés pedig már készen is áll a működésre. A Plug&Play funkciónak hála megtakaríthatja nemcsak a beüzemelés költségét, de az éves karbantartási költségeket is, ami egy alkalommal akár 40.000 forintot is jelenthet. Ez azt jelenti, hogy a kötelező éves karbantartás miatt 6-8 év alatt tulajdonképpen megspórolja egy újabb vízlágyító berendezés árát. 

A természet és technológia harmóniája

A környezettudatosság és a rendkívüli munkabírás is kéz a kézben jár az Euro-Clear Midnight vízlágyító berendezések estén. BIO fertőtlenítő funkciójának köszönhetően a regenerálások során a berendezés teljesen természetes anyagokkal, a sótablettából származó klorid felhasználásával fertőtleníti a gyantaágyat. Így vízlágyítója Önt és a természetet is óvja a vegyszerek felesleges használatától. A szünet nélküli vízszolgáltatásnak hála a regenerálás során sem marad háztartása ivóvíz nélkül. Az Euro-Clear Midnight™ így a nevéhez hűen, éjféltől éjfélig szolgáltatja az ivóvizet Önnek és családjának. 

Ha Ön gyakran aggodalmaskodik azon, hogy bekapcsolva hagyja-e mosó- vagy mosogatógépét, míg nem tartózkodik otthon, a SafeHome funkciót egyszerűen imádni fogja! A Midnight™ készülékbe épített vízfogyasztás monitorozó rendszer ugyanis rögtön lezárja a víz útját, amint a meghatározottnál nagyobb térfogatáramú fogyasztást érzékel. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy például egy csőtörés, vagy szivárgás esetén is teljes biztonságban tudhatja otthonát, hiszen a SafeHome funkció a nap 24 órájában monitorozza a berendezésen átfolyt víz mennyiségét.

Otthona okos megoldása: a Midnight vízlágyítócsalád

Manapság talán már nincs is olyan háztartási eszköz, amit nyugodt szívvel lehet korszerűnek nevezni Wi-Fi hálózathoz való csatlakozási lehetőség nélkül. Ezért természetesen a Midnight™ is el lett látva a hálózatra való kapcsolódás funkciójával. Az Android és majd iOS készülékekre is letölthető applikáción keresztül bármikor figyelemmel kísérheti vízlágyítója működését. Nem csupán a termék állapotát tudja nyomon követni okostelefonján, de az applikációval többek között ellenőrizheti a vízlágyítón átfolyó víz mennyiségét, a regenerálások hosszát és idejét is. A Sóhiány riasztás funkció időben értesíti Önt, ha alacsony szintet ér el a vízlágyítóban található só mennyisége. A telefonos applikáció automatikus figyelmeztetést küld Önnek, ha a vízlágyító valamilyen hibát érzékel. 

Az új generációs megoldások és kibővített funkciók ellenére a Midnight rendkívül kedvező ár-érték aránnyal rendelkezik, így a piacon fellelhető, hasonló képességű vízlágyító berendezések töredékéért juthatnak hozzá a vásárlók cégünk legújabb modelljéhez. 

Győződjön meg róla Ön is! Keresse fel webshopunkat és fedezze fel az Midnight vízlágyító berendezés további előnyeit és tulajdonságait! 

Tovább

Megosztom ezt a bejegyzést:

Facebook
Twitter
LinkedIn