fbpx
LAKOSSÁGI

{Lakossági} vízlágyító berendezések

Tökéletes megoldás
vízkő ellen!

Cseppmentes poharak, tisztább ruhák, zamatosabb ételek és italok. Az Euro-Clear a vízlágyító piac kiváló termékeit kínálja Önnek a tökéletes végeredmény érdekében. A vízlágyító berendezések legtöbb előnyével nap, mint nap szembesül majd, emellett a vízvezetékek, csaptelepek, szerelvények élettartama is jelentősen megnő.

Magas minőségű vízlágyító berendezések

Hazánk nagy részén kifejezetten kemény a víz, ezért rendkívül nagy jelentősége van az elsőrangú vízlágyításnak. A vízkő szabad szemmel is látható lerakódása mellett azonban fontosabb indok is van a vízlágyító beszerzése mellett. Egy megfelelő berendezéssel ugyanis megőrizhetjük kávéfőzőnk, mosógépünk, vagy kazánunk hosszú élettartamát.

A RainWater az egyik leggazdaságosabb vízlágyító család a piacon köszönhetően az intelligens vezérlésnek és a széria tartozék sórácsnak.

A BlueSoft E rendkívül megbízható vízlágyító család a piacon. Mennyiség- és idővezérelt vízlágyító csak akkor regenerál, ha valóban szükséges.

Prémium háztartási vízlágyító, melyet a mindennapi életre terveztünk. Fejlett design és technológia folyamatos vízszolgáltatással.

Plug & Play
változatok, az egyszerű
beüzemelés érdekében

A Plug and Play berendezés beüzemeléséhez nem feltétlenül van szüksége beüzemelő szakemberre, ugyanis a készülék a gyártó által előre programozott paraméterekkel kerül értékesítésre. Önnek nincs más dolga, mint beállítani a pontos időt, a vízkeménységet, illetve feltölteni sótablettával a készüléket, majd 3 másodpercig megnyomni egy gombot, amellyel a készülék beüzemeli önmagát. Ezzel a funkcióval Ön pénzt takaríthat meg.

nincs szükség

éves karbantartásra

minőség, folyamatos alkatrészellátás,
szakszerviz hálózat

magyar nyelvű menü

és informatív kijelző

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!