fbpx
Kedves Látogató! Elindult webáruházunk, ahol bővebben is megismerkedhet termékeinkkel és meg is vásárolhatja azokat. Nézzen szét ott is!
Tovább a webshopra

Előszűrők

Előszűrő a hosszúéletű vízlágyítókért

A vízmű által szolgáltatott víz különböző minőségű hálózatokon keresztül jut el otthonunkba, melyeket időszakosan tisztítanak, fertőtlenítenek, csőtörések esetén javítanak. Nincs azonban olyan vízhálózat, ahol a másodlagos szennyeződés veszélye ne állna fenn, ezért kifejezetten fontos az előszűrők és védőszűrők megléte.

Strapabíró anyag,
könnyű tisztíthatóság,
magas szűrési finomság

A szűrő anyaga biztosítja a megbízható mechanikai szűrést, ezért a nemesacél szűrőbetét, vagy a kemény műanyagból készült lemezes szűrőbetét számít a legideálisabb megoldásnak. A vízhálózatban előforduló finomhomok kiszűrésével megóvhatjuk háztartási berendezéseinket, míg a könnyű tisztíthatóságnak köszönhetően egyszerű módon végezhetjük az előszűrő karbantartását.

Strapabíró anyag,
könnyű tisztíthatóság,
magas szűrési finomság

A szűrő anyaga biztosítja a megbízható mechanikai szűrést, ezért a nemesacél szűrőbetét, vagy a kemény műanyagból készült lemezes szűrőbetét számít a legideálisabb megoldásnak. A vízhálózatban előforduló finomhomok kiszűrésével megóvhatjuk háztartási berendezéseinket, míg a könnyű tisztíthatóságnak köszönhetően egyszerű módon végezhetjük a szűrő karbantartását.

DFA-A Szűrőtárcsás vízszűrő automata visszamosatással

Kézi tisztítást nem igényel, automata módon végzi el pár másodperc alatt. Automata vízlágyítók tökéletes kiegészítője.

Viszonteladók

Termékeinket keresse
viszonteladóinknál!

Kapcsolódó cikkek