fbpx
Ismerkedjen meg bővebben termékeinkkel! Látogasson el webshopunkra! Tovább

🚚  Vízlágyítót már ingyenes házhozszállítással is rendelhet webshopunkból!

Lakossági Vízlágyító Berendezések

Tökéletes megoldás
vízkő ellen!

Cseppmentes poharak, tisztább ruhák, zamatosabb ételek és italok. Az Euro-Clear vízlágyító berendezések a vízlágyító piac kiváló termékeit kínálja Önnek a tökéletes végeredmény érdekében. A vízlágyító berendezések legtöbb előnyével nap, mint nap szembesül majd, emellett a vízvezetékek, csaptelepek, szerelvények élettartama is jelentősen megnő.

Magas minőségű vízlágyító berendezések

Hazánk nagy részén kifejezetten kemény a víz, ezért rendkívül nagy jelentősége van az elsőrangú vízlágyításnak. A vízkő szabad szemmel is látható lerakódása mellett azonban fontosabb indok is van a vízlágyító beszerzése mellett. Egy megfelelő berendezéssel ugyanis megőrizhetjük kávéfőzőnk, mosógépünk, vagy mosogatógépünk hosszú élettartamát.

BlueSoft
vízlágyító berendezés

A BlueSoft vízlágyítók 12 éve jelentek meg a magyar piacon, rendkívül megbízható működésének és ár/érték arányának köszönhetően pedig hazánk egyik, ha nem a legkeresettebb márkája lett. A BlueSoft vízlágyítók alaptartozéka a by-pass, vagyis egy megkerülő szerelvényblokk, mely segítségével könnyen csatlakoztatható a hálózathoz, valamint a vízkeménység is beállítható. A BlueSoft berendezések különböző kabinetben kerülnek összeszerelésre, így többféle design is választható.

RainWater
vízlágyító berendezés

A RainWater vízlágyítók megjelenésükben megfelelnek a 21. század követelményének és továbbfejlesztett, 90 fokos by-pass csatlakozóval rendelkeznek, melynek köszönhetően kisebb helyigénnyel, könnyebben csatlakoztatható a hálózathoz, akár teljesen a fal mellé is állítható. Egy külön keménységbeállító szeleppel is rendelkezik, így könnyebben és pontosabban állítható be a kívánt vízkeménység. A RainWater berendezés vezérlő szelepe még takarékosabb víz- és sófogyasztással rendelkezik.

COMPACT
HF vízlágyító berendezés

Igen lehetséges. Kis méret nagy térfogatáram a kétoszlopos üzemmódnak köszönhetően. A piacon található egyik legkisebb méretű háztartási vízlágyító berendezés.

COMPACT
vízlágyító berendezés

A Horeca egy élelmiszeripari ágazati gyűjtőnév, amely az étel és italké-szítő valamint felszolgáló létesíményeket foglalja magába. A kifejezés a Hotels (szállodák), restaurants (éttermek), catering (vendéglátás) szavak rövidítését jelenti. Ezeken a területeken számos berendezésnek van lágyvíz igénye.

MIDNIGHT
vízlágyító berendezés

Midnight prémium háztartási vízlágyítók – A mindennapi életre tervezve!

Modern, letisztult külső és fejlett, funkciókban gazdag belső. A gyönyörű éjfekete szín igazi luxus érzést kölcsönöz, még a ház legközpontibb helyiségében is.

Vízlágyító kiválasztó táblázat
gyantamennyiség alapján
Havi vízfogyasztás
1-3 fő
5-10_m3/hó
3-4 fő
10-15_m3/hó
3-4 fő
15-20_m3/hó
5-6 fő
20-30_m3/hó
Vízkeménység fokozataiAlacsony(1__10_°nk)8 liter8-12 liter12-18 liter18-25 liter
Közepes(10__15_°nk)8-12 liter12-18 liter18-25 liter18-25 liter
Magas(15__20_°nk)12-18 liter18-25 liter18-25 liter25-30 liter
Nagyon magas_(20__30_°nk)18-25 liter18-25 liter25-30 liter25-30 liter
°nk = német keménységi fok
1°nk az a víz, amely 10 mg/liter kalcium-oxiddal egyenértékű kalcium- és/vagy magnéziumvegyületet tartalmaz.

Plug and Play
változatok, az egyszerű
beüzemelés érdekében

A BlueSoft, RainWater és SmartWaterSoftener vízlágyítókból egyaránt elérhető Plug and Play változat, melynek egyik legnagyobb előnye, hogy nincs szükség beüzemelő szakember segítségére a beszereléshez, a készülék saját magát üzemeli be egyetlen gombnyomásra. Nem kell mást tenni, mint beállítani a pontos időt, vízkeménységet, illetve feltölteni sótablettával a készüléket, majd 3 másodpercig nyomva tartani a gombot.

További előnyök:

● nincs szükség éves karbantartásra
● RainWater és SmartWaterSoftener termékeknél biztosított a megfelelő minőség, folyamatos alkatrészellátás, szakszerviz hálózat
● RainWater és SmartWaterSoftener termékeknél magyar nyelvű menü és informatív kijelző
● BlueSoft terméknél rendelkezésre áll egy távirányító, mellyel akár egy karosszékből elindítható a beüzemelés vagy ellenőrizhetők a működési paraméterek.

Webáruház

Termékeinket keresse
webshopunkban.

Kapcsolódó cikkek

Szeretné tudni, mennyire kemény a víz otthonában?

Most INGYENESEN igényelheti vízkeménység-mérő teszterünket és megtudhatja, kemény-e a víz háztartásában!